Twoje PC  
Zarejestruj się na Twoje PC
TwojePC.pl | PC | Komputery, nowe technologie, recenzje, testy
M E N U
  0
 » Nowości
0
 » Archiwum
0
 » Recenzje / Testy
0
 » Board
0
 » Rejestracja
0
0
 
Szukaj @ TwojePC
 

w Newsach i na Boardzie
 
TwojePC.pl © 2001 - 2017
RECENZJE | Recenzja klawiatury ROCCAT Isku Fx Multicolor
    

 

Recenzja klawiatury ROCCAT Isku Fx Multicolor


 Autor: Liluh | Data: 18/12/13

Recenzja klawiatury ROCCAT Isku Fx MulticolorNiemiecki przemysł to synonim solidności i niezawodności. Myśląc o technologii naszych sąsiadów zza Odry wyobrażamy sobie szykowne Mercedesy i BMW, porządne pralki czy lodówki. Czy podobnie jest ze sprzętem komputerowym? ROCCAT to niemiecka firma produkująca akcesoria gamingowe i chociaż ich najbardziej udanym wytworem są myszki serii Kone, nie gorzej radzą sobie z klawiaturami. Zapraszamy do recenzji ROCCAT Isku FX.
     







Polub TwojePC.pl na Facebooku

Rozdziały: Recenzja klawiatury ROCCAT Isku Fx Multicolor
 
 » Wstęp
 » Pierwsze wrażenia
 » Sprawdzenie bojem
 » Podsumowanie
 » Kliknij, aby zobaczyć cały artykuł na jednej stronie
Wyświetl komentarze do artykułu
 
    
K O M E N T A R Z E
    

  1. Różnice (autor: steve | data: 18/12/13 | godz.: 08:04)
    Czemu w testowanej klawiaturze jest inny klawisz Enter oraz Backslash niż w tej pokazanej na fotografi na pudełku?
    To pudełko jest od innego modelu?


  2. @steve (autor: liluh | data: 18/12/13 | godz.: 11:35)
    Brawa za spostrzegawczość. Klawiatura, którą otrzymaliśmy do recenzji, to wersja US. Różnią się (najbardziej) entery właśnie, a wersji jest sporo:

    http://www.roccat.org/...rds/ROCCAT-Isku-FX/#crb_4


  3. klawiatura dla graczy ... (autor: bajbusek | data: 18/12/13 | godz.: 13:22)
    w Minensucher chyba ... 360 zeta za membranowe Scheiße z pierdyliardem kolorów podświetlenia. Biedroń wybrał by ROCCAT ;)

  4. @bajbusek (autor: steve | data: 18/12/13 | godz.: 13:45)
    W takim razie co byś polecił?
    Moja 19 letnia CHICONY właśnie pada i szukam czegoś solidnego m.in. do grania.


  5. Das Keyboard (autor: NimnuL-Redakcja | data: 18/12/13 | godz.: 14:12)
    niestety trudno dostepna w EU a w PL brak ...

  6. @NimnuL (autor: steve | data: 18/12/13 | godz.: 14:43)
    To napisz jeszcze, dlaczego akurat ta.

  7. @steve (autor: liluh | data: 18/12/13 | godz.: 14:45)
    SteelSeries Apex, o której wspominamy w ramach porównania, może być dobrym rozwiązaniem. Jej podstawowy minus to soft, który jest toporny jakby go programował licealista w pascalu, ale sprzętowo bardzo solidnie. Podobna kasa, niestety też membrana ale za to wiele innych bajerów wbudowanych.

  8. @liluh (autor: steve | data: 18/12/13 | godz.: 15:06)
    "SteelSeries Apex [...] niestety też membrana..."

    Nie upieram się przy mechanicznej. Moja obecnie używana Chicony to też "gumiak", a przecież 19 lat wytrzymała. ;-)


  9. @steve (autor: NimnuL-Redakcja | data: 18/12/13 | godz.: 15:22)
    * bo wersja Ultimate jest piękna
    * bo jest mechaniczna
    * bo ma podobno fajny klik dla palca i ucha
    * bo na dość
    klasyczny układ klawiszy
    * bo Sean Wrona wygrał na niej the ultimate typing championship m.youtube.com/watch?v=m9EXEpjSDEw&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Dm9EXEpjSDEw


  10. @4. (autor: bajbusek | data: 18/12/13 | godz.: 16:44)
    osobiście używam klawiatury CM STORM QUICKFIRE RAPID MX RED ... za cenę 300 PLN mam bardzo zwartą klawiaturę na przełącznikach RED ... jeżeli grasz w fpsy to przełączniki BLACK mogą okazać się lepsze ... jeżeli masz 19 letnią chicony to poczujesz się jak w domu :)

  11. generalnie PODOBNO super są klawiatury Ducky (autor: bajbusek | data: 18/12/13 | godz.: 16:55)
    Mój CM storm to prawdopodobnie rebrandowany Ducky Zero DK2087 ... z tym, że kupić w Polsce klawiaturę Ducky się nie da ... trzeba kombinować z zakupami w HK/Taiwan

  12. Polecam (autor: muerte | data: 18/12/13 | godz.: 22:02)
    klawiatury Lenowo i Dell... ale wiadomo, trzeba najpierw pomacać bo nie każdemu będą pasowały. Teraz mam podpiętą Lenovo SK-8815 (IBM-8815).

    
D O D A J   K O M E N T A R Z
    

Aby dodawać komentarze, należy się wpierw zarejestrować, ewentualnie jeśli posiadasz już swoje konto, należy się zalogować.

    
All rights reserved ® Copyright and Design 2001-2017, TwojePC.PL