Twoje PC  
Zarejestruj się na Twoje PC
TwojePC.pl | PC | Komputery, nowe technologie, recenzje, testy
M E N U
  0
 » Nowości
0
 » Archiwum
0
 » Recenzje / Testy
0
 » Board
0
 » Rejestracja
0
0
 
Szukaj @ TwojePC
 

w Newsach i na Boardzie
 
TwojePC.pl © 2001 - 2017
RECENZJE | Recenzja Steelseries Apex [RAW] - klawiatura dla hardkorowców
    

 

Recenzja Steelseries Apex [RAW] - klawiatura dla hardkorowców


 Autor: Liluh | Data: 31/10/13

Recenzja Steelseries Apex [RAW] - klawiatura dla hardkorowcówRecenzja Steelseries ApexA dokładniej, dla zapalonych graczy z mniej zasobną kieszenią. W końcu wersja [RAW] to uboższa siostra mocno rozbudowanej klawiatury Apex. Czy warto się nią zainteresować? Czy udało nam się poprawić wyniki w League of Legends i do czego służą te małe dziurki na spodzie? Na te i inne pytania, odpowiemy w poniższym artykule. Zapraszam do recenzji klawiatury Steelseries Apex [RAW] Keyboard.
     







Polub TwojePC.pl na Facebooku

Rozdziały: Recenzja Steelseries Apex [RAW] - klawiatura dla hardkorowców
 
 » Wstęp: Klawiatura klawiaturze nierówna
 » Powab czerni - czyli wygląd
 » Tłuczemy po blacie - czyli jak tam panie z używalnością?
 » Marchewka czy banan?
 » Kliknij, aby zobaczyć cały artykuł na jednej stronie
Wyświetl komentarze do artykułu
 
    
K O M E N T A R Z E
    

  1. fajna sztuka (autor: f_zdzich | data: 31/10/13 | godz.: 10:15)
    w sumie podswietlanie jasne (białoszare) bardziej klimatyczne dla mnie niż te miliony kolorków, mogli by dodać już tutaj huba usb 3.0 i byłoby cacy :-)

  2. @1. (autor: Kosiarz | data: 31/10/13 | godz.: 10:27)
    e tam, czerwone jest najfajniejsze ;)

    wg mnie przy tej cenie nie ma szans konkurowac z mechanicznymi...


  3. to nie jest klawa dla hc (autor: hideox | data: 31/10/13 | godz.: 11:17)
    hc kupują klawiatury mechaniczne

  4. Das Keyboard Ultimate (autor: NimnuL-Redakcja | data: 31/10/13 | godz.: 14:09)
    to jest klawiatura dla hardcorowców
    http://shop.daskeyboard.com/...rd-ultimate-model-s

    mechaniczna, brak nadruku na klawiszach ... piękna.


  5. @4. (autor: Kosiarz | data: 31/10/13 | godz.: 15:09)
    :D ja tam wole CM Storm ;) przynajmniej mam bron na apokalipse zombie ^^

  6. Panowie, mechaniczne są droższe (autor: liluh | data: 31/10/13 | godz.: 16:14)
    a np: mój 16 letni brat, woli niskoprofilowane membranowe, niż wysokie i sztywne mechaniczne. Takie to czasy. Wierzcie mi, że sam jestem za mechanicznymi, a tego apexa nawet polubiłem.

  7. @liluh (autor: hideox | data: 31/10/13 | godz.: 17:47)
    owszem można gumiaka polubić, ja lubię swojego kilkuletniego już starego Della ale i tak to nie to co mechanika

  8. @6. (autor: Kosiarz | data: 31/10/13 | godz.: 17:51)
    bo gimby nie znajo ;) ^^

  9. @8. (autor: NimnuL-Redakcja | data: 31/10/13 | godz.: 17:58)
    'gimby' to się i membranowej brzydzą, ekran dotykowy i smyranie to jest to ...

  10. Steelseries Engine (autor: Pet | data: 5/11/13 | godz.: 06:15)
    Nieprawda że nie ma problemów z oprogramowaniem. Blokuje ono działanie myszek Roccat oraz są problemy z Logitechami kiedy jest ono uruchomione.

  11. @Pet (autor: liluh | data: 6/11/13 | godz.: 10:23)
    No tak, ale jeśli chodzi o Logitecha, problem wydaje się leżeć po stronie softu tej firmy, w wersji 8.35 programy się nie gryzły. Myszki Roccat nie mam, ale w takim razie warto to odnotować.

    
D O D A J   K O M E N T A R Z
    

Aby dodawać komentarze, należy się wpierw zarejestrować, ewentualnie jeśli posiadasz już swoje konto, należy się zalogować.

    
All rights reserved ® Copyright and Design 2001-2017, TwojePC.PL