Twoje PC  
Zarejestruj się na Twoje PC
TwojePC.pl | PC | Komputery, nowe technologie, recenzje, testy
M E N U
  0
 » Nowości
0
 » Archiwum
0
 » Recenzje / Testy
0
 » Board
0
 » Rejestracja
0
0
 
Szukaj @ TwojePC
 

w Newsach i na Boardzie
 
TwojePC.pl © 2001 - 2020
RECENZJE | Recenzja Bayan Audio soundbook X3 - przenośny dźwięk
    

 

Recenzja Bayan Audio soundbook X3 - przenośny dźwięk


 Autor: DYD | Data: 31/07/14

Recenzja Bayan Audio soundbook X3 - przenośny dźwiękGłośniki pracujące bezprzewodowo korzystające z transmisji Bluetooth coraz mocniej zaczynają wchodzić na rynek, na którym mamy pełno smartfonów i tabletów, które aż proszą się, aby poprawić im brzmienie. Już teraz można wybierać spośród dość sporej grupy przenośnych głośników, które jednak różnią się dość znacznie pod względem oferowanych możliwości audio, jakości wykonania, a tym samym ich przedział cenowy również jest dość spory. Bohaterem tej treściwej recenzji będzie najmocniejszy obecnie model soundbook X3 marki Bayan Audio, którego pułap cenowy ustawiono dość wysoko, jednak za to ma oddać sporo przyjemności z odsłuchu i użytkowania. Czy Bayan Audio soundbook X3 dał radę? Sprawdźmy.
     







Polub TwojePC.pl na Facebooku

Rozdziały: Recenzja Bayan Audio soundbook X3 - przenośny dźwięk
 
 » Technikalia
 » Design ... from UK
 » Użytkowanie soundbook X3
 » Wnioski
 » Kliknij, aby zobaczyć cały artykuł na jednej stronie
Wyświetl komentarze do artykułu
 
    
K O M E N T A R Z E
    

  1. głośnik (autor: f_zdzich | data: 1/08/14 | godz.: 06:37)
    No jak gra podobnie jak Bose to ma szanse trochę narobić szumu w temacie. Mi się podoba model bodajże Marshalla, taki troche w stylu retro, ale większe gabaryty i możliwości audio, cena koło 1.5 kafla, chodzą na alledrogo, może jego stestujeta? :-)

  2. re:2 (autor: DYD-Admin | data: 1/08/14 | godz.: 08:14)
    Ten Marshall wygląda interesująco, przypomina gitarowe piece tej firmy. Co ptawda to inna waga, 5 kg, ale moc spora. Ciekawe kto u nas zajmuje się ich dystrybucją.

  3. @DYD (autor: NimnuL-Redakcja | data: 1/08/14 | godz.: 11:55)
    Hama
    https://pl.hama.com/marki/marshall

    cenowo podobnie jak ten tutaj X3, ale waga i moc inna.


  4. a w porownaniu do (autor: Okota | data: 1/08/14 | godz.: 12:00)
    big jambox jawbone'a?

  5. Nimnul (autor: DYD-Admin | data: 1/08/14 | godz.: 12:04)
    Hehe, najciemniej pod latarnią...

  6. tylko (autor: tohottotouch | data: 1/08/14 | godz.: 18:46)
    po co? gdzie zastosowanie takich głośników. W samochodzie można podpiąć się pod zestaw samochodowy. W domu pod kolumny. W komunikacji miejskiej używa się słuchawek!!!!111oneone
    Więc gdzie?


  7. @tohottotouch (autor: DYD-Admin | data: 1/08/14 | godz.: 18:51)
    wszędzie tam gdzie masz smartfona albo tablet, a nie chcesz korzystać ze słuchawek...
    ... i nie chcesz mieć kabli
    ... i chcesz mieć ładne, małe cacko co względnie dobrze gra...
    ... i jeszcze parę rzeczy :-))


  8. tiaa chcesz wnerwić ludzi w parku puszczając disco-polo (autor: Sławekpl | data: 2/08/14 | godz.: 05:00)
    babcie przed kościołem wychodzące po mszy puszczając im przemówienia Gierka, ludzi nad wodą odpalając ścigankę na tablecie i ... i jeszcze parę rzeczy :-))

  9. Sławekpl (autor: DYD-Admin | data: 2/08/14 | godz.: 08:44)
    hmmm, w sumie podsunąłeś kolejne fajne zastosowanie - np. przy Kapliczkach przydrożnych można puszczać radio Maryja, odbiera idealnie!

  10. DYD rozumiem że sprawdzałeś ... :o !!! (autor: Sławekpl | data: 2/08/14 | godz.: 14:54)
    hmm... czasem spod kół jakiś kamień wyskoczy i może takie nagłośnienie ... uszkodzić :E, a jak się ma pecha to i cegła może spać, nawet w drewnianej kapliczce xD

    
D O D A J   K O M E N T A R Z
    

Aby dodawać komentarze, należy się wpierw zarejestrować, ewentualnie jeśli posiadasz już swoje konto, należy się zalogować.

    
All rights reserved ® Copyright and Design 2001-2020, TwojePC.PL