Twoje PC  
Zarejestruj się na Twoje PC
TwojePC.pl | PC | Komputery, nowe technologie, recenzje, testy
M E N U
  0
 » Nowości
0
 » Archiwum
0
 » Recenzje / Testy
0
 » Board
0
 » Rejestracja
0
0
 
Szukaj @ TwojePC
 

w Newsach i na Boardzie
 
TwojePC.pl © 2001 - 2019
RECENZJE | Recenzja Mini-ITX ISK600 i zasilacza ST30SF SFX
    

 

Recenzja Mini-ITX ISK600 i zasilacza ST30SF SFX


 Autor: DYD | Data: 17/02/14

Recenzja Mini-ITX ISK600 i zasilacza ST30SF SFXDziś bohaterami krótkiej recenzji będą rozwiązania z segmentu mini. Po pierwsze najnowszy przedstawiciel rodziny ISK w postaci obudowy Antec ISK 600 o średniej wielkości kubaturze, przygotowanej tylko dla płyt głównych Mini-ITX. Wykonana częściowo ze szczotkowanego aluminium, ma dość obszerne wnętrze i atrakcyjny design pasujący do różnych rodzajów wnętrz (salon, sypialnia, biuro). Mimo iż obudowa wspiera standardowe zasilacze ATX, to do jej wnętrza zaprzęgniemy zasilacz w standardzie SFX (sporo mniejsze gabaryty od ATX) - model SilverStone ST30SF o mocy 300W, który przy pomocy blaszanej przejściówki można zamontować w obudowach z miejscem na standardowy zasilacz ATX. Jak wypadł ten tandem, o tym w niniejszym artykule. Zapraszam.
     







Polub TwojePC.pl na Facebooku

Rozdziały: Recenzja Mini-ITX ISK600 i zasilacza ST30SF SFX
 
 » Obudowa Antec ISK600 Mini-ITX
 » Zasilacz SilverStone ST30SF SFX
 » Składanie
 » W użytkowaniu i wnioski końcowe
 » Kliknij, aby zobaczyć cały artykuł na jednej stronie
Wyświetl komentarze do artykułu
 
    
K O M E N T A R Z E
    

  1. Fajnie, szukam właśnie jakiejś kompaktowej obudowy (autor: NimnuL-Redakcja | data: 17/02/14 | godz.: 07:43)
    do złożenia czegoś biurowego (czyt. ciche i optymalne cenowo) dla mojego taty, da się na tej obudowie postawić monitor LCD? Sztywność konstrukcji Anteca na to pozwoli?

  2. <.> (autor: Maniak | data: 17/02/14 | godz.: 09:49)
    wciąż czekam na Cooler Master'a Elite 110...

  3. Buda... (autor: DYD-Admin | data: 17/02/14 | godz.: 10:35)
    ...jest sztywna jak... ;-)
    Spokojnie da radę na swoich barach utrzymać pewnie i CRT...


  4. dyd litosci (autor: Druzil | data: 17/02/14 | godz.: 11:20)
    Te migające zdjęcia w recenzji to katorga. Nie da się przyjrzeć zdjęciom bo zmieniają się co 5 sekund.
    Przez to tekstu się tez nie da przeczytać bo ciagle cos miga.


  5. a no i przydałoby sie podac wymiary tej obudowy (autor: Druzil | data: 17/02/14 | godz.: 11:33)
    ...

  6. Druzil... (autor: DYD-Admin | data: 17/02/14 | godz.: 11:55)
    Oj marudzisz, ruszają się tylko niektóre, nie chciałem, zrobić slajdowiska (kupa zdjęć jedno pod drugim). Większość masz klikalnych i możesz przejrzeć je wnikliwie.
    Wymiary/waga dodana w artykule.


  7. @2. (autor: bajbusek | data: 17/02/14 | godz.: 13:25)
    Maniak ... nie będzie tej budy w normalnej dystrybucji ... przynajmniej do maja :(

    Ja kupiłem to za około 200 zeta:

    http://www.cubitek.com/.../mini-series/mini-center


  8. <.> (autor: Maniak | data: 17/02/14 | godz.: 14:27)
    bajbusek

    Trochę mnie zmartwiłeś, chyba zdecyduje się na CM 130.


  9. dość ciepły ten sprzęt jak (autor: Lates | data: 17/02/14 | godz.: 15:44)
    na taki wielki radiator, który na domiar złego uniemożliwia obsadzenie slotu PCI-E. Przydałaby się recenzja z porządnym GPU i LC :)

  10. @8. (autor: bajbusek | data: 17/02/14 | godz.: 17:39)
    Druzil właśnie za grosze pozbył się swojej i kupił to samo co ja :)

  11. @10 (autor: Maniak | data: 17/02/14 | godz.: 20:40)
    Próbowałem od niego wyrwać ;), ale przegrałem z odbiorem osobistym.

  12. ano (autor: Druzil | data: 18/02/14 | godz.: 08:16)
    seba wyrwal od reki :)

    
D O D A J   K O M E N T A R Z
    

Aby dodawać komentarze, należy się wpierw zarejestrować, ewentualnie jeśli posiadasz już swoje konto, należy się zalogować.

    
All rights reserved ® Copyright and Design 2001-2019, TwojePC.PL