Twoje PC  
Zarejestruj się na Twoje PC
TwojePC.pl | PC | Komputery, nowe technologie, recenzje, testy
M E N U
  0
 » Nowości
0
 » Archiwum
0
 » Recenzje / Testy
0
 » Board
0
 » Rejestracja
0
0
 
Szukaj @ TwojePC
 

w Newsach i na Boardzie
 
TwojePC.pl © 2001 - 2021
RECENZJE | Recenzja elektrycznej bieżni Xiaomi WalkingPad R1 Pro
    

 

Recenzja elektrycznej bieżni Xiaomi WalkingPad R1 Pro


 Autor: Redakcja | Data: 06/04/21

Recenzja elektrycznej bieżni Xiaomi WalkingPad R1 ProW dobie pandemii większość czasu spędzamy w domu pracując w pozycji siedzącej przy komputerze, co negatywnie wpływa na naszą kondycję fizyczną. Dziś prezentujemy produkt, który może nas bardziej zaktywizować do częstszego treningu, bez wychodzenia z domu. Mowa o elektrycznej bieżni Xiaomi WalkingPad R1 Pro oferowanej przez sklep Geekbuying.pl. Jedną z ciekawszych jej funkcji jest możliwość składania - można ją przechowywać w pozycji pionowej, dzięki czemu zajmuje mniej więcej tyle miejsca, co cienka walizka podróżna. W naszej recenzji zobaczycie jakie możliwości oferuje ten nietypowy produkt.







Polub TwojePC.pl na Facebooku

Rozdziały: Recenzja elektrycznej bieżni Xiaomi WalkingPad R1 Pro
 
 » Wstęp
 » Bieżnia
 » W praktyce
 » Podsumowanie
 » Kliknij, aby zobaczyć cały artykuł na jednej stronie
Wyświetl komentarze do artykułu
 
    
K O M E N T A R Z E
    

  1. 110 kg... (autor: Kenjiro | data: 6/04/21 | godz.: 08:13)
    Proszę uwzględnić, że maszyny profesjonalne, które mają obciążenia do 150 kg i więcej, poddają się po roku przy ciągłym użytku przez osoby powyżej 100 kg. Tutaj szacowałbym, iż 60-70 kg byłoby graniczne, aby cieszyć się sprzętem latami.

  2. ad1 (autor: Druzil | data: 6/04/21 | godz.: 12:52)
    Mysle ze padnie jeszcze szybciej. Mam chinczyka od roku , uzywalem 30 min dziennie przez 5 razy w tygodniu i to na poł gwizda i silnik trafiło rowno po roku
    Na szczescie gwarancja była w pl i mi przysłali nowy silnik na wymiane. Silnik 2KM - max program 14


  3. 110kg... (autor: GULIwer | data: 6/04/21 | godz.: 15:27)
    znaczy bym sobie na niej nawet postać nie mógł :(

  4. Sprzęt dla seniora chyba (autor: Remek | data: 6/04/21 | godz.: 16:32)
    10km max prędkość, to do truchtania raczej.

    Poza tym jak działa tak, jak waga Xiaomi, która pokazuje różne o 2-4kg wyniki w odstępie paru minut, to raczej nabywców wielu nie znajdzie.


  5. Remek (autor: DYD-Admin | data: 6/04/21 | godz.: 19:26)
    przecież Ty jesteś profi, a idąc Twoim tokiem eksperta, to ja chyba już senior, bo powiem Ci że te 10km/h to dość szybki bieg dla mnie. Może ona trochę zaniża prędkość, no ale ja głównie na rowerze ... :)

    co do trwałości, gwarancji, to zapytałem Geekbuying.pl. jak oni to realizują w razie problemów, jak odpowiedzą dam znać


  6. Buaha 10km/h (autor: Elektron | data: 6/04/21 | godz.: 20:27)
    bieżnia... chyba do trenowania szybkiego chodzenia. I 2400zł takie coś? Silnik, deska, kawałek szmaty. Brawo, chyba przeistaczają się w Japko... czyli mistrzów dymania oszołomów mających mega firmowe klapy na oczach.
    W tej cenie jest masa firmowych bieżni.
    Bieżnia przede wszystkim powinna być masywna, a nie 33kg. Co to jest? Nie ma się co dziwić, że tylko 10km/h. Przy 14 byśmy jechali razem z bieżnią po całym pomieszczeniu albo rozpadłaby się na kawałki. Szkoda siana ludziska, dorzućcie 500-1000zł i będziecie mieli porządny sprzęt na lata.


  7. 10km/h jest nieosiagalne dla 90% spoleczenstwa (autor: komisarz | data: 6/04/21 | godz.: 22:17)
    wiec nie wiem o co ten szum. Wiekszosc 30 latkow + padnie biegnac godzine z taka predkoscia, z czego znaczna czesc nie przetrwa tego doswiadczenia.

  8. @Dyd (autor: Remek | data: 7/04/21 | godz.: 00:05)
    Ja też głównie rower, a dokładnie trenażer. Codziennie jeżdżę. Zaraz 5 z przodu :) Profi od biegania nie jestem, ale po prostu sądzę, że 10km to spore ograniczenie za te pieniądze.



  9. @Komisarz (autor: Remek | data: 7/04/21 | godz.: 00:08)
    Poza bieganiem godzinę ze stałą prędkością jest jeszcze np. kardio i interwały, do czego ta bieżnia średnio się nada i to mam na myśli.

  10. Jak wyżej (autor: Elektron | data: 7/04/21 | godz.: 04:31)
    Naprawdę 12km/h to nie jest jakaś niebotyczna prędkość i brak takichbprędkości przy tej cenie to żart. Kto tak naprawdę kupuje bieżnię? No chyba nie ci co chodzą spacerem, ale raczej głównie są to biegacze, którzy nieraz chętnie by się poruszali ale np pogoda na to nie pozwala, albo np jest ciekawy meczyk w TV i przy okazji można też się poruszać. Główny powód w PL o nabyciu bieżni to Zima. Raczej nie da rady pobiegać, poruszać się na rowerku gdy na ścieżkach leżą zwały śniegu albo błoto.

    
D O D A J   K O M E N T A R Z
    

Aby dodawać komentarze, należy się wpierw zarejestrować, ewentualnie jeśli posiadasz już swoje konto, należy się zalogować.

    
All rights reserved ® Copyright and Design 2001-2021, TwojePC.PL