Twoje PC  
Zarejestruj się na Twoje PC
TwojePC.pl | PC | Komputery, nowe technologie, recenzje, testy
M E N U
  0
 » Nowości
0
 » Archiwum
0
 » Recenzje / Testy
0
 » Board
0
 » Rejestracja
0
0
 
Szukaj @ TwojePC
 

w Newsach i na Boardzie
 
TwojePC.pl © 2001 - 2019
RECENZJE | Recenzja obudowy SilverStone Kublai KL07
    

 

Recenzja obudowy SilverStone Kublai KL07


 Autor: Ulan | Data: 27/01/17

Recenzja obudowy SilverStone Kublai KL07Tempora mutantur et nos mutamur in illis - czasy się zmieniają, a my zmieniamy się wraz z nimi i zmieniają się również obudowy komputerowe. Dziś postaram się zrecenzować obudowę znanej i uznanej firmy SilverStone z serii Kublai (należąca do kategorii Performance Tower na stronie producenta) o oznaczeniu KL07. Każdy zaawansowany użytkownik pecetów wie ile oznacza w komputerze dobra obudowa, jak ważna jest kwestia ergonomii, ilości miejsca, możliwości instalacji sprzętu i ewentualnej łatwości późniejszej rozbudowy. Dobry projekt pozwala cieszyć się z majstrowania przy niej, zły potrafi doprowadzić do szewskiej pasji. A jaką obudową jest nowe dziecko firmy SilverStone? Postaram się to ocenić w niniejszej recenzji.
     







Polub TwojePC.pl na Facebooku

Rozdziały: Recenzja obudowy SilverStone Kublai KL07
 
 » Wygląd zewnętrzny
 » Wnętrze i montaż
 » Podsumowanie
 » Kliknij, aby zobaczyć cały artykuł na jednej stronie
Wyświetl komentarze do artykułu
 
    
K O M E N T A R Z E
    

  1. Taka se (autor: Hamsterek | data: 27/01/17 | godz.: 08:09)
    za połowę ceny tej obudowy można kupić tę: SilentiumPC Pax M70 Pure Black V2 posiada czytnik kart pamięci, miejsce na 2 zatoki 5.25, zewn. regulację prędkości wiatraków, produkt polski i moim zdaniem zdecydowanie lepszy.

  2. Ta SilentiumPC (autor: ulan | data: 27/01/17 | godz.: 09:37)
    wygląda na ciekawą obudowę, nie wiem jak z jakością użytych materiałów i wykonanie, niestety nie miałem z nią do czynienia. Tylko z tym "polskim produktem" mam zgryz, firma niewątpliwie polska, ale znając życie wyprodukowano w Chinach, jak pewnie wszystkie inne obudowy...

  3. @ pkt 2 (autor: Hamsterek | data: 27/01/17 | godz.: 09:47)
    Mam właśnie od miesiąca te obudowę Silencium i mogę tylko potwierdzić, że wykonanie jest 1 klasa. Wszystko ładnie spasowane, pełen zestaw śrubek i innych dodatków, wyposażona w wygłuszające maty a nie gąbkę, Masywna i dobrze wyciszona. Jedyne uwagi jakie można mieć to że wystarczyłaby 1 zatoka na DVD a przednie wentylatory mogły by być wtedy wyżej ale to szczegół. Wyposażona jest w 3 wentylatory 120mm ale pasują do niej tez 140mm. Wizualnie lepiej się prezentuje od tej tutaj.

  4. Obudowa tak beznadziejna, że szkoda było to recenzować. (autor: fiskomp | data: 29/01/17 | godz.: 12:54)
    Niby duża, a rozwiązania z doopy.

  5. nie tak do końca (autor: ulan | data: 29/01/17 | godz.: 18:42)
    kumplowi na tym złożyłem kompa i jest zadowolony, ma swoje plusy i naprawdę stylowo wygląda, bez żadnych udziwnień

  6. Ten pęd ku wyrzucaniu elementów systemu na siłę (autor: Monku | data: 31/01/17 | godz.: 09:32)
    jest naprawdę debilny.
    W telefonach przeszkadza oszołomon złącze słuchawkowe Jack.
    W komputerach stacjonarnych miejsce na napęd dvd.
    Mam zamiar kupić obudowę, ale musi być napęd. Nie będę specjalnie kupował zawaliszuflady, czyli napędu pod usb. Czasami przecież korzysta się i jeszcze długo będzie się korzystać z płyt.


  7. @3. (autor: pwil2 | data: 27/04/17 | godz.: 12:13)
    Mowa była o jednej zatoce na DVD. Trochę bez sensu jest mieć dużą pustą budę i 10 wiatraków, które kotłują powietrze przez puste przestrzenie tak, że nie owiewają żadnego grzejącego się elementu.

    
D O D A J   K O M E N T A R Z
    

Aby dodawać komentarze, należy się wpierw zarejestrować, ewentualnie jeśli posiadasz już swoje konto, należy się zalogować.

    
All rights reserved ® Copyright and Design 2001-2019, TwojePC.PL