Twoje PC  
Zarejestruj się na Twoje PC
TwojePC.pl | PC | Komputery, nowe technologie, recenzje, testy
M E N U
  0
 » Nowości
0
 » Archiwum
0
 » Recenzje / Testy
0
 » Board
0
 » Rejestracja
0
0
 
Szukaj @ TwojePC
 

w Newsach i na Boardzie
 
TwojePC.pl © 2001 - 2018
RECENZJE | Recenzja klawiatury H20 Mini wireless Keyboard Touchpad
    

 

Recenzja klawiatury H20 Mini wireless Keyboard Touchpad


 Autor: Liluh | Data: 24/10/18

Recenzja klawiatury H20 Mini wireless Keyboard TouchpadMała bezprzewodowa klawiatura z wbudowanym touch padem – zbędny gadżet czy wybawienie? Przyjrzyjmy się bliżej temu niewielkiemu chińskiemu urządzeniu, przeznaczonemu głównie do smartfonów, tabletów, choć nie tylko. Klawiatura H20 Mini wireless Keyboard Touchpad przyszła do nas za pośrednictwem chińskiego sklepu dd4.com i oferowana jest w promocyjnej cenie $14.95 (wysyłka gratis) po użyciu specjalnego kuponu ''H20TWSKB''. Zapraszam do recenzji.
     







Polub TwojePC.pl na Facebooku

Rozdziały: Recenzja klawiatury H20 Mini wireless Keyboard Touchpad
 
Wyświetl komentarze do artykułu
 
    
K O M E N T A R Z E
    

  1. Sprytne! (autor: Kosiarz | data: 23/10/18 | godz.: 19:48)
    Lubie to!

  2. czegos takiego szukalem!! (autor: ili@s | data: 24/10/18 | godz.: 00:55)
    do telewizora jak znalazl :D

  3. Poszedłem w coś ... (autor: Muchomor | data: 24/10/18 | godz.: 11:12)
    ... innego:
    https://www.aliexpress.com/...art/32835912137.html
    albo
    https://www.aliexpress.com/...ing/32832352351.html

    Bez porównania wygodniejsze i praktyczniejsze. Na rogach klawy są jeszcze dodatkowe przyciski myszy, więc trackballa używa się zupełnie naturalnie.
    Obsługuje to mój mediaPC.


  4. ja też jestem z pokolenia, które lubią czuć wypukłość klawisza pod palcami (autor: Qjanusz | data: 25/10/18 | godz.: 09:28)
    ale taka klawiatura do telefonu to raczej nieporozumienie, a przynajmniej duża niedogodność.
    Miałem kiedyś podobną:
    https://6.allegroimg.com/...d94ea980df828e0c20c246

    Nawet w tamtych czasach rozwiązanie miało więcej minusów niż plusów.

    Co innego do TV i wszelakiego badziewwia podpinanego do TV. Tam to a i owszem. Muchomor zapodał fajnymi linkami, ale tutaj mamy super bajer w postaci obsługi podczerwieni. Niestety - nie działa :-(

    Dzięki @Liluh. Fajna mini recka.



  5. @Qjanusz (autor: liluh | data: 26/10/18 | godz.: 09:18)
    O tyle wygodne, że podpinasz gdzie chcesz i śmiga. Uważam też, że w stosunku do tego co wrzucił @Muchomor - H20 jest znacznie mniejsza(!), po prostu wchodzi do kieszeni spodni. No i touchpad, dla mnie to lepiej niż trackball. A na koniec cena. Z tym IR to trzeba by pewnie męczyć Chińczyków... ;)

  6. a co to sa "znaki przystankowe"? (autor: elliot_pl | data: 18/11/18 | godz.: 19:15)
    123

  7. Thank (autor: agariogames | data: 11/12/18 | godz.: 10:08)
    I really wanted to send a small word to say thanks to you for the fantastic points you are writing on this site. i returned to https://mangafox.online


    
D O D A J   K O M E N T A R Z
    

Aby dodawać komentarze, należy się wpierw zarejestrować, ewentualnie jeśli posiadasz już swoje konto, należy się zalogować.

    
All rights reserved ® Copyright and Design 2001-2018, TwojePC.PL