Twoje PC  
Zarejestruj się na Twoje PC
TwojePC.pl | PC | Komputery, nowe technologie, recenzje, testy
M E N U
  0
 » Nowości
0
 » Archiwum
0
 » Recenzje / Testy
0
 » Board
0
 » Rejestracja
0
0
 
Szukaj @ TwojePC
 

w Newsach i na Boardzie
 
TwojePC.pl © 2001 - 2021
RECENZJE | Recenzja szczoteczki sonicznej Oclean X Pro Elite
    

 

Recenzja szczoteczki sonicznej Oclean X Pro Elite


 Autor: Redakcja | Data: 07/04/21

Recenzja szczoteczki sonicznej Oclean X Pro EliteOcelan wypuścił nowy model swojej topowej sonicznej szczoteczki do zębów. Mowa o modelu Oclean X Pro Elite, który posiada kilka zmian i nowości względem modelu X Pro wcześniej prezentowanego u nas. Główna zmiana to nowy silnik szczoteczki, który jest teraz sporo cichszy i ma teraz zbliżony poziom głośności co Oclean Air 2, jednak osiągnięto do 42000 ruchów główki oraz większy moment obrotowy. Zwiększono wychylenie główki szczotki, przez co jest ona bardziej giętka. To tylko niektóre zmiany. Jeśli chcecie poznać ich więcej i zapoznać się bliżej z nowością ze stajni Oclean to zapraszam do recenzji.







Polub TwojePC.pl na Facebooku

Rozdziały: Recenzja szczoteczki sonicznej Oclean X Pro Elite
 
 » Oclean X Pro Elite
 » Szczoteczka w działaniu
 » Podsumowanie
 » Kliknij, aby zobaczyć cały artykuł na jednej stronie
Wyświetl komentarze do artykułu
 
    
K O M E N T A R Z E
    

  1. co to za dziwny zwyczaj (autor: Demo | data: 7/04/21 | godz.: 08:26)
    podpisywania recenzji "Redakcja"? To jakiś wstyd czy co?

  2. nie, (autor: DYD-Admin | data: 7/04/21 | godz.: 08:33)
    tylko to praca wspólna, stąd taki podpis

  3. Podobno Cersanit (autor: OBoloG | data: 7/04/21 | godz.: 11:15)
    wypuścił nowe model muszli klozetowych z podgrzewanym wieńcem i wibrującą szczotką do czyszczenia - może by je przetestować? w końcu to najlepsze miejsce do pisania artykułów nie związanych z branżą IT.

  4. @OBoloG | (autor: Jacek_2004 | data: 7/04/21 | godz.: 12:48)
    podobno redakcja TPC ma żołądki oraz inne potrzeby a sama strona nie stoi na darmowym serwerze.

  5. Skąd... (autor: tuptun | data: 7/04/21 | godz.: 12:58)
    ...producenci biorą takie nazwy. Pro elite...

  6. dobry sprzęt (autor: bajbusek | data: 7/04/21 | godz.: 13:08)
    mam podstawową wersję OClean SE i bardzo chwalę ...

  7. Wg mnie nie warto przepłacać... (autor: Dexter | data: 10/05/21 | godz.: 09:13)
    ...za bajery w stylu telewizorek w szczoteczce czy takie tam.
    Mam X Pro, druga połówka ma Z1 a kilkoro znajomych zaopatrzyło się w X.
    Spojrzałem na ten telewizorek raz, zaraz po kupnie. Ustawiłem przez apkę co trzeba (w najtańszej Z1 robi się to tak samo) i tyle.
    Bateria dłużej trzyma w Z1 niż w moim X Pro.


    Co do testu - autorzy piszą, że X Pro ma obudowę z polerowanego plastiku. Niby gdzie? Owszem, końcówka jest gładka, ale obudowa szczoteczki to mat (co zresztą widać na zdjęciach w teście).
    Szkoda, że producent odszedł od ładowarki/uchwytu przyklejanej na ścianę - bardzo estetyczne i pomysłowe rozwiązanie.
    Pasta w szparce Ekranu w X Pro? Jak Wy tego używacie? U mnie nie ma śladu po paście na żadnym elemencie szczoteczki (po każdym użyciu ją przepłukuję).

    Podsumowując - moim zdaniem Z1 w zupełności wystarczy.


    
D O D A J   K O M E N T A R Z
    

Aby dodawać komentarze, należy się wpierw zarejestrować, ewentualnie jeśli posiadasz już swoje konto, należy się zalogować.

    
All rights reserved ® Copyright and Design 2001-2021, TwojePC.PL