Twoje PC  
Zarejestruj się na Twoje PC
TwojePC.pl | PC | Komputery, nowe technologie, recenzje, testy
B O A R D
   » Board
 » Zadaj pytanie
 » Archiwum
 » Szukaj
 » Stylizacja

 
M E N U
  0
 » Nowości
0
 » Archiwum
0
 » Recenzje / Testy
0
 » Board
0
 » Rejestracja
0
0
 
Szukaj @ TwojePC
 

w Newsach i na Boardzie
 
OBECNI NA TPC
 
 » Visar 15:27
 » JE Jacaw 15:27
 » jenot 15:26
 » GLI 15:24
 » bmiluch 15:24
 » soyo 15:24
 » Kenjiro 15:22
 » Hitman 15:22
 » Pietka 15:21
 » Arlathan 15:19
 » Liu CAs 15:18
 » Zibi 15:17
 » Kool@ 15:16
 » kyusi 15:15
 » rookie 15:15
 » Master/Pe 15:15
 » gantritho 15:15
 » Maniak 15:15
 » rho 15:14
 » Rafuncio 15:14

 Dzisiaj przeczytano
 44941 postów,
 wczoraj 63121

 Szybkie ładowanie
 jest:
wyłączone.

 
TwojePC.pl © 2001 - 2019
A R C H I W A L N A   W I A D O M O Ś Ć
    

Barracuda IV problem , dj_piter 1/04/02 17:56
ktory polega na tym iz dysk zglasza sie zawsze jako secondary (niezaleznie czy jest na pierwszym kanale czy na drugim)Sprawdzalam to na dwoch kablach ata100 i jednym ata33-zawsze jest slave(ustawienia zworek nie maja wplywu amialem ze 5 roznych zworek).Najdziwniejsze jest to ze poprzednia barracuda III dzialala bez problemu.Po prostu wyjalem jeden dysk i wlozylem nastepny(zrobilem ghosta) no-ale komp mastera juz nie widzial.Nigdy w zyciu nie widzialem takiego czegos ...(u kumpli na kompach jest to samo)
Jakies koncepcje?
Ps.Dlaczego sandra te i se podaje w indeksie 15000 skoro poprzednio na bIII bylo 23000.
konfig Tb 1,6(10x160) NMC 8kax(bios 230102) WinXPpro via bus master driver 3.01.11(ale zmiany driverow wynikow nie zmieniaja-poprzednia barracuda byla szybsza co widac w szybkosci ladowania MOHAA).....
I dlaczego nie dzila Seagate accustic utility?w dosie twierdzi ze dysku nie ma(niezaleznie od kabla ata100/33)

  1. może to wina BIOSu , Darek 1/04/02 18:48
    spróbuj zaktualizować - być może zadziała, chociaż pewien nie jestem.

    
All rights reserved ® Copyright and Design 2001-2019, TwojePC.PL