Twoje PC  
Zarejestruj się na Twoje PC
TwojePC.pl | PC | Komputery, nowe technologie, recenzje, testy
B O A R D
   » Board
 » Zadaj pytanie
 » Archiwum
 » Szukaj
 » Stylizacja

 
M E N U
  0
 » Nowości
0
 » Archiwum
0
 » Recenzje / Testy
0
 » Board
0
 » Rejestracja
0
0
 
Szukaj @ TwojePC
 

w Newsach i na Boardzie
 
OBECNI NA TPC
 
 » ManiusNG 23:00
 » maddog 22:59
 » faf 22:51
 » JaroMi 22:49
 » Kenny 22:48
 » Dexter 22:45
 » john565 22:43
 » Tomasz 22:31
 » wrrr 22:29
 » rulezDC 22:28
 » Chrisu 22:21
 » ulan 22:21
 » Flo 22:14
 » GLI 22:13
 » DJopek 22:11
 » ReeX 22:10
 » ligand17 22:09
 » P@blo 22:01
 » Janusz 21:52
 » biEski 21:51

 Dzisiaj przeczytano
 41137 postów,
 wczoraj 25974

 Szybkie ładowanie
 jest:
włączone.

 
ccc
TwojePC.pl © 2001 - 2024
A R C H I W A L N A   W I A D O M O Ś Ć
    

totalny OT: Sery plesniowe. , glewik 30/05/02 23:07
Z czym sie je sery plesniowe ???
Dzis sobie zkupilem tekowy Hochland Camebert i nie mam pojęcia z czym i jak to sie je.

Pełnie bytu osiągniemy w nicości
istenienia. /glewik

  1. Polecam Absoluta :P , DJopek 30/05/02 23:16
    Dobrze się go pije nawet bez sera, a z serkiem od czasu do czasu to już lux :))) A co do serów pleśniowych to posmakował mi tylko President

  2. zapodaj Finlandię Cranberry... , PrzeM 30/05/02 23:23
    ...i wystarczy,
    po,

    PrzeM

    above the mind - powered by meat...

  3. z bialym polslodkim winem , acd 30/05/02 23:28
    przeciez to oczywiste ...

    >>> We are The BOARD. Resistance
    is futile.<<<

    1. raczej półwytrawnym , Seadog 31/05/02 13:58
      jak w temacie

      http://nadobranoc.weebly.com/

      http://ciii.blogspot.com/

  4. po prostu... , XTC 30/05/02 23:33
    się je... zjedz kawałek i pomyśl co by Ci do tego smakowało...
    ja kroję na małe kawałki (zwykle trójkąciki) i podgryzam ... a z winem bardzo dobre...

    Linux

    1. a ja sie zastanawialem czy tego nie rozsmarowac na kromce :) , glewik 30/05/02 23:42
      132

      Pełnie bytu osiągniemy w nicości
      istenienia. /glewik

  5. ja na ten przykład to przed chwilą , Yosarian 30/05/02 23:53
    zjadłem, bez dodatków, Brie - klasyczne a wczoraj Brie z dodatkiem grzybów (chyba polski eksperyment :-) no a tak w ogóle to mozna na chlebek z masełkiem (ach ten tłuszczyk ... potem przez tydzień trzeba popościć :-) lub na chrupiącą bułeczkę z masełkiem, właściwie to się kroi w plasterki ale jak sie uprzesz to można i posmarować (chyba że trafisz na twardy egzemplarz :)

    All the best people in life seem to like
    LINUX.
    Steve Wozniak

  6. winko , coobav 30/05/02 23:58
    czerwone wytrawne lub biale polwytrawne do tego serek na bagietke i bedzie super

    Lenovo X1 Nano, HP Zbook G5
    Legion5 R7-5800H, RTX3060

    1. czerwone ????????????? , acd 31/05/02 12:03
      i do tego wytrawne do sera ??????
      chyba takiego z wieprzowiny zrobionego ....

      >>> We are The BOARD. Resistance
      is futile.<<<

      1. tak , coobav 31/05/02 13:21
        sprobuj sam a sie przekonasz, ze czerwone jest jak najbardziej ok. Nawet na niekotrych jest napisane ze sa do sera np na low-endowej Sophii (jak juz naprawde kaski nie ma :)) )

        Lenovo X1 Nano, HP Zbook G5
        Legion5 R7-5800H, RTX3060

      2. Teraz można pić wszystko do wszystkiego , DJopek 31/05/02 13:22
        Taka moda nastała że nie ma już ściśle określonych zasad (właśnie np. wieprz > red wino), teraz stosuje się zasadę upodobań ;) Zapytaj się jakiegoś wytrawnego konesera wina to Ci powie to samo (ta zasada jest już od mniej więcej roku)

  7. właśnie, pytanie nie powinno brzmieć, z czym się je.. , Agnes 31/05/02 01:03
    tylko z czym się pije ... ;)
    oczywiście wino wytrawne czerwone, polecam bordeaux lub chianti.
    pozdrawiam. Hannibal L.

    Metafizyka: - Poznaj, proszę, to jest
    Fizyk, a to jego Meta...

    1. oj Agnes ,Agnes ... , acd 31/05/02 12:04
      ... znasz sie na wszystkim ... ale nie na winach

      >>> We are The BOARD. Resistance
      is futile.<<<

    2. Eh - bluzniercy ;-) , Doczu 31/05/02 13:26
      Czerwone wytrawne wino do sera - ręce i nogi opadają ;-)Toz to do mięs, i to w dodatku czerwonych (wół, świnia itp.)
      Prawdą jest, że każdy pije i je co lubi, ale od wieków wiadomo, że do serów wino białe (ja preferuję półwytrawne).

      1. Doczu , McKania 31/05/02 18:10
        Za tę wypowiedź masz bana. Jak możesz podważać autorytet Agnes ??
        ;)

        config: skóra, fura i coreDuo ;)

        1. AAAGGGGNNNNNEEEESSSS!!!! , McKania 1/06/02 00:18
          sorry , ja nic nie mowilem!!! po prostu ten balagan na zjezdzie i wogole... i sie nie wylogowalem... I Agnes na moim koncie sie wpisala...

          config: skóra, fura i coreDuo ;)

        2. No cush - zycie chłoszcze ;-)))))))) , Doczu 1/06/02 06:47
          :-)))))))))))
          pozdr.

  8. NIE WIECIE !!!!!?????? , Tummi 31/05/02 22:42
    HEY !!!

    Normalnie zalamka ;-)))))
    NA CIEPLO!!!!!! Nie jedliscie plesniowego na CIEPLO??????
    W jajko, bulke tarta (tak, jak schaboszczaka) i na patelnie. Przykryc, niech sie wygrzeje, obrocic OSTROZNIE!, przyrumienic... ostroznie podac ;-) voila... mozna z zurawinami, ew. inny dzem, a mozna bez... Normalnie mucha nei siada ;-)))

    Na chlebie tez dobry, ale sami sproobujcie ;-)
    T.

    www.skocz.pl/uptime :D

  9. polecam palcamy , mel2 2/06/02 09:57
    trzymajac oburacz (jak mysza) :)

    Don't lose your head,
    There can be only one.

    
All rights reserved ® Copyright and Design 2001-2024, TwojePC.PL