Twoje PC  
Zarejestruj się na Twoje PC
TwojePC.pl | PC | Komputery, nowe technologie, recenzje, testy
B O A R D
   » Board
 » Zadaj pytanie
 » Archiwum
 » Szukaj
 » Stylizacja

 
M E N U
  0
 » Nowości
0
 » Archiwum
0
 » Recenzje / Testy
0
 » Board
0
 » Rejestracja
0
0
 
Szukaj @ TwojePC
 

w Newsach i na Boardzie
 
OBECNI NA TPC
 
 » emigrus 06:22
 » Gniew 06:22
 » kombajn4 06:07
 » rzymo 05:57
 » Promilus 05:04
 » Xeno 02:57
 » kosa23 02:54
 » henrix343 02:22
 » wrrr 02:18
 » Lucyferiu 02:16
 » NWN 02:15
 » Banan 02:01
 » Gab 01:57
 » PCCPU 01:38
 » Holyboy 01:35
 » Mariosti 01:33
 » Bart 01:31
 » GULIwer 01:24
 » luckyluc 01:19
 » Chrisu 01:15

 Dzisiaj przeczytano
 14605 postów,
 wczoraj 61283

 Szybkie ładowanie
 jest:
włączone.

 
TwojePC.pl © 2001 - 2021
A R C H I W A L N A   W I A D O M O Ś Ć
    

Catalyst 2.4, XP SP1...??!!!!! Same problemy... , konraf 1/12/02 19:28
Witam

Jakis tydzien temu zamontowałem service packa do XP. Wszystko działało ok az do dzisiaj, gdy zachcialo mi sie obejrzec film divx na tv. Podlaczylem wszystko tak jak zawsze, wlaczylem TV i kompa i co...ano...dupa...blada psia kosc. Czarny ekran i komp sie resetuje. Nic to, poczytalem forum na www.rage3d.com i okazało sie ze ludziska tez maja takie problemy. Poczatkowo wszystcy sadzili ze to wina C 2.4 ale nie..okazuje sie ze wszyscy, ktorzy maja problemy instalowali XP SP1 !!! No to ja zabralem sie za usuwanie SP1 - usunal niby ladnie ale cholerka TV nadal nie działa :( Chyba czeka mnie reinstalka XP :(

A jak u Was to wyglada? Dziala Wam kombinacja XP, XP SP1 i Catalysty (na 8500)?

Pozdrawiam

Bartek
www.aztec.pl
konraf@aztec.pl

  1. też się wściekam... , roj 1/12/02 20:22
    ale na poprzednich sterach + SP1 wszystko hulało az miło.Nie wiem co robić czy wrócić do starych sterów ( próbowałeś ?), czy reinstalka windowsa ?

    1. Hmm. , konraf 1/12/02 20:37
      ....przeszedłem na Catalysty 2.3 ale te same problemy :( ;(((
      Chyba samo odinstalowanie SP1 nic nie dało. Kurde a reinstalka Windowsa ...brrrr....tyle roboty :(

      Bartek
      www.aztec.pl
      konraf@aztec.pl

  2. u mnie wszystko ok , Maners 2/12/02 07:41
    tzn WinXP (Ang) + SP1 + Catalyst 2.4 i TV-out chodzi bez problemu. Moja grafa to oryginalny, wydany przez ATI, R8500LE. Jeśli sporo osób ma z tym problem, to może sprawdzcie czy to tylko na klonach czy na oryginalnych ATI tez tak jest.. (chociaz nie powinno, ale na stronie ATI jest podzial przy wyborze sterow na te Powered by Ati i Built by Ati, wiec moze cos w tym jest..)

    1. Mam.. , konraf 2/12/02 08:20
      ...Ati Built by ATI...juz nie wiem co tu robic...zmienilem stery na 2.3, wywalilem SP1 i nadal mam problemy :( Juz zadałem podobne pytanie o pomoc na roznych grupach/forum/boardach i zobaczymy co sie z tego urodzi. Jesli do konca dnia niczego sie nie dowiem to robie reinstalke wieczorem :( i juz chrzanie SP1 - bez tego wszystko było ok to mnie kurcze pokusilo :((...instalowanie SP.

      Bartek
      www.aztec.pl
      konraf@aztec.pl

    2. u mnie tez ok , Chucky 2/12/02 08:22
      winxp pl prof+sp1+catalyst 2.4(built by). Karta Hercules 8500le i jest lux

      Corei5 9600K, Z390 PRO, 2x16 Vengeance
      3200Mhz, GTX 2060 Super, Seasonic X-650

  3. A jak podlaczacie... , konraf 2/12/02 10:45
    ...kabel TV. Czy robicie to na wlaczonym kompie i wlaczonym TV? Ja wylaczam kompa i TV - wtyczka do karty, wtyczka do TV i odpalam kompa, potem TV.

    Bartek
    www.aztec.pl
    konraf@aztec.pl

    
All rights reserved ® Copyright and Design 2001-2021, TwojePC.PL