Twoje PC  
Zarejestruj się na Twoje PC
TwojePC.pl | PC | Komputery, nowe technologie, recenzje, testy
B O A R D
   » Board
 » Zadaj pytanie
 » Archiwum
 » Szukaj
 » Stylizacja

 
M E N U
  0
 » Nowości
0
 » Archiwum
0
 » Recenzje / Testy
0
 » Board
0
 » Rejestracja
0
0
 
Szukaj @ TwojePC
 

w Newsach i na Boardzie
 
OBECNI NA TPC
 
 » cVas 01:27
 » rainy 00:29
 » Dhoine 00:21
 » luzak2363 00:11
 » pwil2 23:47
 » rarek 23:41
 » myszon 23:38
 » Banan 23:31
 » yourerck 23:29
 » DYD 23:28
 » @GUTEK@ 23:28
 » pawcio 23:22
 » Zbyl 22:59
 » Bonifacyz 22:54
 » elliot_pl 22:52
 » alien1 22:48
 » emigrus 22:34
 » Ramen 22:28
 » Kool@ 22:24
 » piszczyk 22:24

 Dzisiaj przeczytano
 1146 postów,
 wczoraj 24930

 Szybkie ładowanie
 jest:
włączone.

 
ccc
TwojePC.pl © 2001 - 2026
A R C H I W A L N A   W I A D O M O Ś Ć
    

Czy mozecie pomóc. , shark 22/11/03 17:14
Witam!

Kolega prosił mnie o pomoc w następującej sprawie: "Nie można wysłać wiadomości, ponieważ adres e-mail został odrzucony przez serwer. Konto: 'Romek', Serwer: 'smtp.wp.pl', Protokół: SMTP, Odpowiedź serwera: '553 Ochrona antyspamowa - Twoj serwer znajduje sie na czarnej liscie / SPAM prevention - Your mail server is blacklisted http://dsbl.org/listing?ip=213.17.237.130', Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd serwera: 553, Numer błędu: 0x800CCC6E"

Wchodzę na stronę dsbl.org ale ja na tyle niestety nie kumam z angielskiego, czy mógłby ktoś pomóc?

Pozdrawiam

  1. Kolega ma problem z adresem e-mail ktory zostal przez serwer wrzucony na spamliste , bwana 22/11/03 17:17
    ...

    "you don't need your smile when I cut
    your throat"

  2. chyba nic nie pomozesz... , Ranx 22/11/03 17:19
    widac serwer wp znalazl sie na liscie spamerow i poczta z niego jest blokowana. a pomoc moze tylko a) zmiana konta b) interwencja admina wp ale nie sadze by pomogla....

    o roztramtajdany charkopryszczańcu...

    1. Ranx, czegoś nie rozumiem... , shark 22/11/03 20:20
      ...piszesz że serwer WP jest zablokowany - ale przez kogo? Przecież to serwer WP twierdzi że IP (mojego kumpla) jest zablokowane. Jeśli serwer WP jest na liście spamerów to dlaczego on wysyla info do swoich użytkowników że ich IP jest na czarnej liście? To mi wygląda na groteskę, chyba że ja czegoś nie rozumiem :)) ?

      Pozdrawiam

      1. sa serwery spamerskie , Ranx 22/11/03 23:59
        dopisywane do blacklist jak pisze Thadeus. i wp widac do nich nalezy. i juz. a to co ty dostajesz to odpowiedz serwera tamtego dostarczona tobie. widac jakis mily admin zadal sobie trud i jeszcze ci przetlumaczyl ze sa spamerami. ale komunikat jest typowy. jakas odpowiedz na niedostarczenie listu chcesz miec?:)))

        o roztramtajdany charkopryszczańcu...

  3. dziekujcie spamerom , Thadeus 22/11/03 18:11
    serwery wp jak i o2 sa na blacklistach spamerów

    ...

    1. DZIEKUJEMY... THADEUS ;-))))))) , Tummi 22/11/03 18:22
      hehehe ;-))) just kidding ;-)

      T.

      www.skocz.pl/uptime :D

    
All rights reserved ® Copyright and Design 2001-2026, TwojePC.PL