Twoje PC  
Zarejestruj się na Twoje PC
TwojePC.pl | PC | Komputery, nowe technologie, recenzje, testy
B O A R D
   » Board
 » Zadaj pytanie
 » Archiwum
 » Szukaj
 » Stylizacja

 
M E N U
  0
 » Nowości
0
 » Archiwum
0
 » Recenzje / Testy
0
 » Board
0
 » Rejestracja
0
0
 
Szukaj @ TwojePC
 

w Newsach i na Boardzie
 
OBECNI NA TPC
 
 » kombajn4 15:21
 » biEski 15:20
 » Hitman 15:19
 » ridczak 15:19
 » krzysiozb 15:18
 » Kenny 15:18
 » kicior 15:17
 » JE Jacaw 15:16
 » PrzeM 15:16
 » Master/Pe 15:16
 » palioza 15:15
 » Seba 15:15
 » XepeR 15:15
 » ptoki 15:14
 » Menah 15:14
 » Franz 15:13
 » Maniak 15:12
 » rmarcin 15:12
 » PCCPU 15:12
 » Ramen 15:11

 Dzisiaj przeczytano
 15635 postów,
 wczoraj 24736

 Szybkie ładowanie
 jest:
wyłączone.

 
TwojePC.pl © 2001 - 2019
A R C H I W A L N A   W I A D O M O Ś Ć
    

Czcionki w internecie , LongPlay_2005 1/11/05 20:54
Wpisujac temat w ,,Google'' nie mam polskich czcionek, tak samo wpisujac tresc w opisie aukcji na Allegro, oraz wysylajac maile przez Allegro. Przedtem mialem -wirus jakis czy co? W gadu-gadu sa i w skrzynce Outlooku tez.

  1. sprawdź ustawione kodowanie w przeglądarce , Master/Pentium 1/11/05 22:34
    powinno pomóc

    Nie ma tego złego , co by się w gorsze
    obrócić nie mogło - jak nie wierzysz
    włącz komputer :-)

  2. odp , LongPlay_2005 2/11/05 18:04
    Dzieki, sprawdzalem, mam Europa Srodkowa(ISO) i tak musze miec bo przy innych ustawieniach mam bledy rowniez przy wyswietlaniu. Tak czy tak problem nie zniknal. Ma ktos jakies inne pomysly?

  3. przeinstaluj IE , Master/Pentium 2/11/05 20:00
    a najlepiej zainstaluj Firefox'a i/lub Operę.

    Nie ma tego złego , co by się w gorsze
    obrócić nie mogło - jak nie wierzysz
    włącz komputer :-)

    
All rights reserved ® Copyright and Design 2001-2019, TwojePC.PL