Twoje PC  
Zarejestruj się na Twoje PC
TwojePC.pl | PC | Komputery, nowe technologie, recenzje, testy
B O A R D
   » Board
 » Zadaj pytanie
 » Archiwum
 » Szukaj
 » Stylizacja

 
M E N U
  0
 » Nowości
0
 » Archiwum
0
 » Recenzje / Testy
0
 » Board
0
 » Rejestracja
0
0
 
Szukaj @ TwojePC
 

w Newsach i na Boardzie
 
OBECNI NA TPC
 
 » Karak 21:58
 » adolphik 21:58
 » alkatraz 21:57
 » Adamusss 21:56
 » ptoki 21:56
 » maddog 21:54
 » McMi21 21:53
 » buddookan 21:53
 » Glock19 21:51
 » fenir 21:50
 » MARtiuS 21:49
 » Ramol 21:49
 » loccothan 21:48
 » MacLeod 21:47
 » rooter666 21:47
 » Maniak 21:46
 » bagi_glog 21:46
 » Wojski 21:46
 » john565 21:44
 » perek 21:44

 Dzisiaj przeczytano
 22701 postów,
 wczoraj 25138

 Szybkie ładowanie
 jest:
wyłączone.

 
TwojePC.pl © 2001 - 2019
A R C H I W A L N A   W I A D O M O Ś Ć
    

[OT] Problem z napędem , Bitboy_ 2/04/12 14:44
Dojdzie ktoś lub ma pomysły co wydaje taki dźwięk?
(podpowiem że na żywo brzmi to jak ocierana guma o metal, a czasem metaliczne chrupanie jakby przegubu.. ale na prostej drodze przy dodawaniu gazu..)
http://www.youtube.com/watch?v=6eW_1aUCAVQ

9600K@4.6,AorusEliteZ390,CryorigR1
Ultimate,GskillRipjawsV3200 8GB,AsusGTX1070,
Corsair HX520

  1. a nie jest to łożysko na wyjsciu ze skrzyni? , McSlavko 2/04/12 17:37
    bo tak się własnie dziwnie czasami odzywa...

    Powered by 4x4

    1. to stabilizujące na początku półosi , Bitboy_ 3/04/12 09:51
      czy masz na myśli jakieś łożysko które jest w środku skrzyni?
      Jeśli to na zewnątrz na półosi to też jest nowe i sprawdzone.

      9600K@4.6,AorusEliteZ390,CryorigR1
      Ultimate,GskillRipjawsV3200 8GB,AsusGTX1070,
      Corsair HX520

    
All rights reserved ® Copyright and Design 2001-2019, TwojePC.PL