|
TwojePC.pl © 2001 - 2025
|
 |
A R C H I W A L N A W I A D O M O Ś Ć |
 |
| |
|
[OT - Lenin jedank wiecznie żywy] zawartość cukru w cukrze , Micky 12/08/13 17:22 Lyx na początek: http://www.portalspozywczy.pl/...dzemom,89367.html
Czekamy na nowe przepisy o ilości wody w wodzie z kranu, zawartości mięsa w świni no i ze szczególną atencją na nowy podatek od "starucha" - będzie to taki podatek nakładany na osoby po przekroczeniu wieku produkcyjnego, 90% emerytury, renty czy czego tam innego, a w piątym roku po przejściu na emeryturę przepadek mienia wszelakiego lub dobrowolna zgoda na eutanazję.- Cos tam dzwoni ale nie wiadomo co i gdzie. , ptoki 12/08/13 19:43
Akurat ten przepis jest na język mięsny tłumaczony następująco:
Regulacja wymaga aby w wyrobie mięsnym było nie więcej wody niż 30%.
Gdybyś wiedział ile dzemu jest w dzemie to bys sie zdziwil ze to cos smakuje jak owoce...- a w konfiturze , Tomasz 12/08/13 20:30
ile jest konfitury?https://www.siepomaga.pl/milosz-mosko - Zależy czy robiona na cukrze zwyklym czy zelujacym. , ptoki 12/08/13 22:12
Bo jak na zwyklym to mniej.
- smiejcie sie ostatnio , Okota 12/08/13 21:20
widzialem dzem:
100% OWOCOW :D
i sklad tak napisany ze nie wiadomo ile wagowo ich jest!!!Dyslektyka błąd nie pyka...
RTS wszechczasów:
Supreme Commander - Ale widzisz. Z tymi przetworami to jest dwojako: , ptoki 12/08/13 22:14
Z jednej strony chemia i przemysł a z drugiej powtarzalnosc, cena, i jednak nie taka zła jakość.
Bo jak ktos kiedyś próbował zrobić dżem albo konfiture samodzielnie to wie ile z tym roboty i jaki wynik.
I dlatego o ile dżem zrobiony uczciwie to i z fabryki dobry...
|
|
|
|
 |
All rights reserved ® Copyright and Design 2001-2025, TwojePC.PL |
 |
|
|
|