Twoje PC  
Zarejestruj się na Twoje PC
TwojePC.pl | PC | Komputery, nowe technologie, recenzje, testy
B O A R D
   » Board
 » Zadaj pytanie
 » Archiwum
 » Szukaj
 » Stylizacja

 
M E N U
  0
 » Nowości
0
 » Archiwum
0
 » Recenzje / Testy
0
 » Board
0
 » Rejestracja
0
0
 
Szukaj @ TwojePC
 

w Newsach i na Boardzie
 
OBECNI NA TPC
 
 » elliot_pl 15:09
 » Qjanusz 15:09
 » Dexter 15:08
 » MacLeod 15:07
 » PaKu 15:07
 » DJopek 15:04
 » P.J._ 15:03
 » Kenny 15:02
 » Mariosti 15:01
 » Master/Pe 15:01
 » Wolf 14:56
 » krzysiozb 14:55
 » DAWIDUS 14:53
 » Kilgor 14:43
 » tian 14:43
 » JE Jacaw 14:40
 » McGrolshe 14:38
 » cVas 14:36
 » P@blo 14:36
 » Dhoine 14:35

 Dzisiaj przeczytano
 17660 postów,
 wczoraj 26002

 Szybkie ładowanie
 jest:
włączone.

 
TwojePC.pl © 2001 - 2022
A R C H I W A L N A   W I A D O M O Ś Ć
    

Wrzucanie fotek to wspólnego albumu w Google Photos. , Dexter 7/08/21 11:13
Osoba A zakłada galerię w Google Photos i daje mi linka.
Dorzucam fotki z kompa.
I jest ok, ale one pojawiają się też w moich zdjęciach w GP, czego nie chcę. I jak je kasuję ze swojego GP to znikają też z albumu A.

Da się dodać do galerii A tak, żeby nie pojawiały się u mnie?

Komisarz, Blimek, Bart - nie odpowiadajcie w wątkach, które zakładam.
Odpowiedzi oleję.
THX!

  1. tak na szybko, to z innego konta wrzucac , Artaa 7/08/21 11:32
    tylko do tego celu założonego

    będąc wylogowanym ze swojego prywatnego

    1. Albo , NimnuL-Redakcja 7/08/21 17:13
      osoba A ściąga te fotki i wrzuca ze swojego konta podczas, gdy osoba B kasuje je ze swojego albumu.

      Gdyby nie wymyślono elektryczności,
      siedziałbym przed komputerem przy
      świeczkach.

  2. Osoba A , ligand17 17/08/21 09:47
    musi ściągnąć zdjęcia do siebie i wtedy zostaną w galerii nawet, jak Ty je usuniesz.

    
All rights reserved ® Copyright and Design 2001-2022, TwojePC.PL